Etusivu

Hyvä Savo tukee kokonaisvaltaisesti perheitä. Haluamme vahvistaa perheiden kasvatustehtävää ja auttaa seurakuntia niiden järjestäessä toimintaa lapsille.

Parasta perheille

Hyvä Savo tukee toiminnallaan kokonaisvaltaisesti perheitä. Haluamme vahvistaa perheiden kasvatustehtävää ja auttaa seurakuntia niiden järjestäessä toimintaa koko perheelle.

Lue lisää

Koulupalvelu

Hyvä Savo tukee alueen kouluja ja kasvatuksen ammattilaisia järjestämällä kouluvierailuita ja järjestämällä erilaisia tapahtumia kouluihin. Meillä on kouluyhteistyöstä yli 30 vuoden kokemus.

Lue lisää

Tapahtumakalenteri

 • 12.10.2019 Savon helluntaiseurakuntien yhteyspäivä Siilinjärvellä klo 9.30–16.00. Päivän teemana on ”Vaikuttava johtaja”; vapaaehtoistoimijoiden motivointi ja johtaminen. Päivässä on opetusta, lyhyitä alustuksia ja keskustelua sekä rukousta. Opettamassa ja alustamassa ovat alueen omat työntekijät Marjut Lindholm-Holopaisen, Waltteri Haapalan ja Casa Särkän johdolla. Tarkemmat tiedot ovat seurakunnille lähetetyssä kutsussa, ilmoittautumiset viimeistään 4.10.2019: markus.sarkka (at) siilinmajakka.net tai 050 560 3724 (ilmoita myös ruoka-aineallergiat). Päivän ruokamaksu 20 e / henkilö.
  Päätteeksi on Hyvä Savo ry:n kevätkokous.
 • 9.11.2019 Savon mediakoulutuspäivä lauantaina Suonenjoen Helluntaiseurakunnan tiloissa. Koulutuspäivä on maksuton, vain ruokailusta 15 euron maksu seurakunnalle. Ilmoittautumisohjeet tulevat syksyn aikana. Lisätietoja: marjutlindholm(at)outlook.com
 • 17.9.2019 Innostu & Innosta Savon rukous- ja paastopäivä klo 17.30 Siilinjärven Helluntaiseurakunnan tiloissa. Vapaa pääsy. Kysy lisätietoja: marjutlindholm(at)outlook.com
 • 7.5.2019 Innostu & Innosta -rukous- ja paastoilta klo 18.30 Mikkelissä, Porrassalmenkatu 57. Vapaa pääsy! Tulevista rukouskokoontumisista lisätietoja: marjutlindholm(at)outlook.com
 • 13.4.2019 Savon seurakuntien yhteyspäivä Iisalmessa
  Päivän teemana on lähetystyö ja aktiotyö.
  Mukana mm. Tehilah-ylistysryhmä, Charles Shaheen (raamattutunti), Harri Hakola (Fida) ja Anna Nissinen & tiimi (aktiotyö).
  Päivän paneelissa keskustelevat pastori Tero Ojasalo, Markus Särkkä (lapsi- ja nuorisotyö), Jarno Omar (nuorisotyö) ja Hellevi Pasanen (Hyvä Sanoma ry, Pohjois-Savo). Paneelin aiheina ovat kotimaan evankeliointi, aktiotyö ja XEE.
  Päätteeksi on Hyvä Savo ry:n kevätkokous. Kutsut on lähetetty seurakuntiin, ilmoittautumiset ja ruoka-allergiatiedot Jouni Juntuselle. Tervetuloa!
 • 27.3.2019 Innostu & Innosta -rukous- ja paastoilta Siilinjärvellä.
 • 9.3.2019 Kerro uskostasi – rohkaisua, rukousta, valmennusta + 10.3.2019 Elämän lähteellä -yleisötilaisuus Juvalla. Lisätietoja: Hyvä Sanoma ry:n evankelistapalvelu / Etelä-Savo:
  anna-maija(at)mikkelinhelluntaisrk.fi
 • 6.2.2019 Lapinlahdella ja 9.2.2019 Juvalla Innostu & Innosta -koulutus- ja rukouspäivät; aiheina mm. vapaaehtoisten tukeminen ja hyvinvointi, aktiotyö ja luokkahenkistipendi. Lisätietoja: marjutlindholm(at)outlook.com