Parasta vanhemmille

Perhe on yhteyskunnan perusta. Tarjoamme tukea ja asiantuntijaverkostoja vanhemmuuteen. Tuemme seurakunnan tekemää perhetyötä. Haluamme olla välittämässä tuoretta tietoa kristillisen kasvatustyön tueksi.

Hyvä Savo tukee hyvää vanhemmutta. Tarjoamme ajankohtaista tietoa vanhemmuuteen liittyen ja eväitä kristilliseen kasvatukseen.
Edistämme kotien ja seurakunnan rakentavaa yhteistyötä.

Hyvä Savo toimii rohkeasti sen edistämiseksi, että vanhemmat voivat lähettää lapsensa tai nuorensa turvallisin mielin helluntaiseurakunnan järjestämään tapahtumaan. Olemme kehittämässä toimintakonseptia, jossa paikkakunnalle saapuvan Hyvä Savo – lasten tapahtuman yhteyteen vanhemmille rakennetaan oma, vanhemmuuteen liittyvä tapahtuma.

Nettisivuiltamme löytyy linkkejä mielenkiintoisiin artikkeleihin koskien kasvatusta ja vanhemmuutta. Hyvä Savon kotisivuilla on palvelu, johon muun muassa koulun ja kasvatuksen ammattilaiset voivat lähettää vanhempia, seurakuntia ja muita alan ihmisiä kiinnostavia artikkeleita.

Hyvä Savo ja vanhemmat

”Totuta poikanen tiensä suuntaan, niin hän ei vanhanakaan siitä poikkea.” (Sananlaskut 22:6)

Vanhemmuus on tänä aikana suuressa muutoksessa. Sananlaskujen kirjoittaja näki tärkeäksi, että lapsi totuttuu suuntautumaan elämässään luotettavaksi koettujen arvojen suuntaan.

Tuollaista totuttamista häiritsee helposti ajan hektisyys ja lapsille suunnattu runsas virikkeitten tarjonta. Vanhempien ajasta monta viikkotuntia voi viedä jo pelkästään lasten saattaminen eri harrastusten pariin.

Hyvä Savo arvostaa perheitten henkisiä ja hengellisiä juuria.

Rohkaisemme vanhempia, jotka haluavat totuttaa lapsensa rakentamaan oma elämänsä raamatun pysyville arvoille.